Verslag info-momenten + startschot nieuwe inschrijvingen

Verslag info-momenten + startschot nieuwe inschrijvingen

Verslag info-momenten

Terug kijkend op het voorbije jaar blijven we met een heel warm gevoel prettige herinneringen ophalen. De oogst was uitbundig, de groenten waren lekker, de samenwerking met klanten en vrijwilligers was fantastisch. Kortom, de verwachtingen van dit risicovolle eerste jaar werden ruimschoots ingelost. Ik bedank iedereen voor het vertrouwen en de steun. Vanaf dit jaar zijn er (helaas) een aantal veranderingen op til. Tijdens de info-momenten hebben we uitgebreid het voorbije seizoen besproken en de vernieuwing gekaderd.

Startschot nieuwe inschrijvingen!

Uitgebreide info vindt je in het verslag maar via deze weg kan u des gewenst vast over gaan tot de inschrijvingen voor het csa groenten seizoen 2015.

Klein groenten pakket (1 persoon) € 400
Groot groenten pakket (2 personen) € 600

U bent officieel ingeschreven bij betaling op rekening nr : be83 9730 9934 5515 Vandersmissen Bernd met als mededeling uw keuze van pakket (klein/groot) en het afhaalpunt (Hasselt, Kiewit, Alken, Stokrooie, Lummen, Herk-de-Stad, Heusden-Zolder, Bilzen)

Website & Facebook-pagina

Recent hebben we ook onze eerste stappen op internet gezet. We gaan naast deze nieuwsbrieven ook via onze website : www.biobijbernd.be en onze Facebook-pagina jullie op de hoogte houden over onze CSA. Dus ga zeker eens een kijkje nemen.

Bernd Vandersmissen Bernd Vandersmissen