Nu ook afhaalpunten in Diepenbeek, Kermt en Kuringen

Nu ook afhaalpunten in Diepenbeek, Kermt en Kuringen

We kunnen dit voorjaar ons netwerk van afhaalpunten uitbreiden met 4 nieuwe afhaalpunten: Diepenbeek, Kermt, Kuringen & Heusden-Zolder. Dit laatste punt vervangt ons vroegere afhaalpunt in Heusden-centrum.

Afhaalpunt Stokrooie stopt

Door omstandigheden moeten we spijtig genoeg ons afhaalpunt in Stokrooie stoppen. Onze klanten die van dit afhaalpunt gebruik maakten, hebben we uiteraard persoonlijk op de hoogte gebracht en zullen indien mogelijk gebruik maken van één van onze andere afhaalpunten.

Info-avond Diepenbeek

Voor het nieuwe afhaalpunt in Diepenbeek houden we op woensdag 18 april om 20u een info-avond waar Bernd aan geïnteresseerden het CSA-principe uitlegt. Ze kunnen er kennis maken met onze groentepakketten en oze biologische wijze van telen. Laat even weten indien je er bij wil zijn, dan weten we hoeveel stoelen we klaar moeten zetten: dat kan via dit formulier.

Info-avond Kermt

Twee dagen later op vrijdag 20 april om 19:30u zijn we ook te gast in de Fanfarezaal, Verbindingsweg 26 in Kermt voor een zelfde info-avond. Ook voor deze info-avond kan je inschrijven, gebruik aub. dit formulier.

Igor Foerier Igor Foerier