GEZOCHT : vrijwilligers voor stuurgroep

GEZOCHT : vrijwilligers voor stuurgroep

Bio-bij-Bernd zoekt 5 mensen die graag willen meedenken over de opbouw van het boerderijproject op korte en lange termijn. Terwijl Bernd zijn groentjes verzorgt, moeten er anderen zijn die erover waken dat het project rendabel blijft en dat er tegelijk lijnen uitgezet worden voor de toekomst.

Welke vragen liggen er nu al op tafel?

  • Organiseren van promotie voor dit werkingsjaar
  • Organiseren van vrijwilligerswerk voor vervoer afzetronde
  • Organiseren infomomenten op nieuwe afzetpunten
  • Updaten van website en nieuwsbrief

Welke tijdsinvestering verwachten we?

Dat is moeilijk te voorspellen. Voor dringende zaken zal er soms een paar keer per week moeten overlegd worden. Dat kan dan telefonisch, per mail of via facebook. Voor structurele thema’s of principiële keuzes zal een echte vergadering om de 6 weken misschien volstaan.

Startbijeenkomst:

woensdag 6 mei om 20.00 uur
bij koffie zaak Shanti Beans, Dorpsstraat 43 Hasselt.

Wie verwachten we?
Er zijn al enkele mensen die zich kandidaat gesteld hebben om hieraan mee te werken. Hopelijk komt de startdatum goed uit voor hen. We horen het graag als dat niet zo is. Anderzijds willen we al onze enthousiaste klanten en vrijwilligers van vorig jaar en natuurlijk ook de nieuwe klanten uitnodigen om hieraan deel te nemen. Alle hulp is welkom. Geef aub een seintje als je er woensdag bij kan zijn, maar ook als je op een andere keer wil meedenken. We houden iedereen op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Igor Foerier Igor Foerier